Atvira keramikos dirbtuvė - galerija, siekianti atgaivinti ir išsaugoti amatų tradicijas

Viešoji įstaiga „Amatų gildija“ įsikūrusi Vilniaus senamiestyje nuo 2001 m. vykdo švietėjišką, kultūrinę ir socialinę veiklą susijusią su Lietuvos amatų populiarinimu, pažinimu ir sklaida. 

Baltramiejaus muge 2011. Bartholomew Fair 2011. Vilnius
dekoruoja 1080x1080
minko moli

Naujienos

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2024-03-28
Amatų gildija

Prieš pat Šv. Velykas nusirišime šiaudinį sodą, kurį galėsime pasikabinti virš šventinio stalo...
www.facebook.com/share/p/mRLVXwCX23SvoEUC/
... See MoreSee Less

Prieš pat Šv. Velykas nusirišime šiaudinį sodą, kurį galėsime pasikabinti virš šventinio stalo...
https://www.facebook.com/share/p/mRLVXwCX23SvoEUC/
2024-03-27
Amatų gildija

Balandžio 2 – 7 d. Vilniuje jau 10-ąjį kartą vyks Europos dailiųjų amatų dienos „Maži piršteliai, įgudusios rankos” Journées Européennes des Métiers d'Art. 11-oje amatininkų dirbtuvių, įsikūrusių Vilniaus senamiestyje, vyks 14 nemokamų renginių: 3 parodos, paskaitos, amatų pristatymai, praktiniai užsiėmimai, pažintis su amatininkų dirbtuvėmis. Išgirsite apie vilnietiškos koklininkystės bei styginių instrumentų paveldą, apie romantiškojo Vilniaus praeitį, sužinosite iš kokių indų valgė vilniečiai XV – XVI a., vyks keramikos, odos, senovinių juostų vijimo, emaliavimo, audimo edukacijos. Renginių koordinatorius Vilniuje – Vilniaus senamiesčio atnaujinimo agentūra; Europoje - Prancūzijos nacionalinis amatų institutas (INMA - Institut National des Métiers d'Art).
Kviečiame registruotis ir dalyvauti! PROGRAMA ir REGISTRACIJA ČIA: www.vsaa.lt/kvietimai/2024-europos-dailiuju-amatu-dienu-programa/
... See MoreSee Less

2024-03-22
Amatų gildija

Su Vilties angelas vaikais taip laukiame pavasario ir saulėtų dienų, kad net prilipdėme molinių rožyčių!
Su Eglė Bagdonienė ir Ramune Butrimaite
... See MoreSee Less

Su Vilties angelas vaikais taip laukiame pavasario ir saulėtų dienų, kad net prilipdėme molinių rožyčių!
Su Eglė Bagdonienė ir Ramune Butrimaite
2024-03-15
Amatų gildija

Na kas dar turi neišsipildžiusių svajonių ar galvoje rusenančių kūrybinių sumanymų? Ateik į Amatų gildija dirbtuves ir su I SELL POT Eglė Bagdonienė sukursit savo vienintelius ir nepakartojamus šedevrus! O apie prasmingai praleistą laiką kuriant, nėra net ką kalbėt!!! ... See MoreSee Less

Na kas dar turi neišsipildžiusių svajonių ar galvoje rusenančių kūrybinių sumanymų? Ateik į Amatų gildija dirbtuves ir su I SELL POT Eglė Bagdonienė sukursit savo vienintelius ir nepakartojamus šedevrus! O apie prasmingai praleistą laiką kuriant, nėra net ką kalbėt!!!Image attachmentImage attachment
Rodyti daugiau įrašų

Veikla

Savo dirbtuvėse ne tik kuriame ir meistraujame, bet ir mokome, demonstruojame, konsultuojame ir švenčiame. Taip pat vykdome įvairius projektus, susijusius su Lietuvos amatais.

Edukaciniai užsiėmimai

Rengiame užsakomuosius, individualius arba projektinius audimo, vilnos vėlimo, sodų rišimo, odininkystės, vytelių pynimo, juostų audimo amatų užsiėmimus.

Amatų demonstravimas renginiuose

Vykdome įvairių amatų (puodininkystės, audimo, vilnos vėlimo, sodų rišimo, odininkystės, vytelių pynimo, juostų audimo) demonstravimus tiek savo dirbtuvėse tiek Jūsų renginiuose.

Krosnių
degimas

Pranciškonų g. 6 dirbtuvėse galite išsidegti savo sukurtus keramikos dirbinius. Atliekame žemos ir aukštos degimo temperatūros keramikos dirbinių degimus.

Dovanų kuponai, šventės ir renginiai dirbtuvese

Dovanų kuponas – geriausias sprendimas, kai nežinai ką dovanoti. Už pasirinktą sumą galėsite įsigyti Lietuvos keramikų darbų ar apsilankyti edukacijose.

Palapinių ir stalų nuoma
renginiams

Vikinginių palapinių nuoma. Turime 4 vnt. 3x3 m dydžio. Surenkamų medinių stalų nuoma. Turime 20 vnt. 2x1 m dydžio.

Individualūs užsakymai gaminiams

Ieškote individualių keramikos, audimo ar kt. meistrų kūrinių? Pabandysime išpildyti Jūsų svajones arba rekomenduosim kietą meistrą. Kreipkitės!

Susisiekite

VšĮ “Amatų gildija”
Direktorė Ramunė Butrimaitė